Travel Advisory:
  1. All Firefly passengers are required to wear face mask in airports/on board flights.

  2. For passengers flying within Malaysia, no other document required other than IC for Malaysian and passport for foreigners.

  3. For passenger flying from Subang Airport to Seletar airport, please click link: https://safetravel.ica.gov.sg/arriving/general-travel/fully-vaccinated

  4. For passenger flying to Subang Airport from Seletar Airport, please click link: https://www.mysafetravel.gov.my/

Titipan Kasih HM dapat sambutan

18 Ogos 2010

KUALA LUMPUR: Program Titipan Kasih Harian Metro edisi khas Ramadan kembali tahun ini dengan penyertaan lebih banyak penaja korporat yang menghulurkan sumbangan bagi menjayakannya.

Sambutan yang diberikan amat menggalakkan dan program Titipan Kasih yang masuk tahun ketiga akan diadakan di Kampung Bukit Bayan, Melaka pada Sabtu ini dan Chemor, Perak pada 4 September.

Pengarang Kumpulan Harian Metro, Datuk Mustapa Omar berkata, program amal itu sebagai satu tanggungjawab sosial korporat akhbar nombor satu negara itu bagi meraikan anak yatim, ibu tunggal dan keluarga miskin di kedua-dua kawasan bersempena Ramadan yang mulia ini.

“Pelbagai aktiviti yang akan dijalankan termasuk gotong-royong di antara warga kerja Harian Metro bersama penduduk kampung dan kariah masjid, ” katanya pada majlis penyerahan tajaan dan pelancaran Program Titipan Kasih Harian Metro 2010 di Balai Berita, di sini, kelmarin.

Program itu ditaja Sani Ekspres Sdn Bhd; Pasar raya Tesco; Kumpulan AmBank; Pasar raya Giant; Orang Kampung Corporation; Takaful Ikhlas; Tenaga Nasional Berhad, Shell Malaysia Sdn Bhd; Yusof Taiyoob Sdn Bhd, Padi Beras Nasional Berhad, Puspakom Sdn Bhd, Iltizam Perkasa, Kentucky Fried Chicken, Fella Designs, Firefly, Milo, Tohtonku, Islamic Relief Malaysia, Nurbeautyline dan Maggi.

About Us
Community
Help
Contact Us